Johan har farit på spelkväll med grabbarna, så nu sitter jag här all alone.. synd om mig buhu. Hatar att vara själv, men jag måste ju träna på det också! Får väl mysa ner mig i sängen med Zelda och titta på serier eller nåt :) 
 
Idag har det varit en ganska bra dag faktiskt, ingen huvudvärk och magen är ganska bra också. Får hoppas på fler sånna dagar! Så då passade vi på att fara på Jysk. Var ju tvungen att köpa nya stolar då dom vi hade gick sönder en efter en, hade bara en som var hel och en annan var halverst hel, jag hade nog hamnat på golvet när som helst haha :P Vi får hoppas att dom nya håller lite längre! 

Igår hade jag tänkt åka till stallet och umgås med Carro, men såklart vaknade jag med huvudvärk och låg hela dagen. Vid 21-22 på kvällen började det släppa. Får se om jag ska fråga läkaren om jag kan få prova migränsprutor. Men är både rädd för biverkningarna och att ta sprutan på mig själv. Men mamma säger att det är som natt och dag. Med tabletter kunde hon ligga 15 timmar och det hjälpte ingenting, men med sprutorna börjar det verka efter 15-30 minuter också är hon uppe efter bara någon timme. Så det kan ju vara värt att prova. 
 
Jag är så less på att huvudvärken ska styra mitt liv, känns som att jag är fången i min egen lägenhet. För när jag har riktig ont i huvudet går det inte att göra nånting, gör riktigt ont och man mår illa. Går inte beskriva hur det är, men ni som har samma problem som jag vet vad jag pratar om! Och det är ju inte direkt så att jag har ont i huvudet 1 gång i månaden, utan nästan varje dag, mer eller mindre. Går ju aldrig planera nånting känns det som. Men det är väl så jag kommer att få ha det resten av livet. Får väl accepetera det helt enkelt. 
 
På fredag är det dags för gastroskopi, gahh. Är hur nervös som helst. Mest över att jag inte får äta något från kl 24 dagen innan. Börjar ju må så dåligt om jag inte äter. Jag får försöka sova så länge det bara går. Bara kliva upp, borsta tänderna och åka in, och hoppas på att dom söver ner mig fort som tusan haha ;P Jaja, det får gå som det går helt enkelt, känns ju som ett måste att göra det då magen har krånglat så himla länge. Då kanske jag kan få ett svar på vad det är för något, även om jag inte har så stora förhoppningar om att dom ska kunna ge mig ett svar på mina problem! Hittar dom inget är det ju i alla fall gjort och då vet jag att det inte är något "fel" i magen åtminstone.
 
Jaja, nu ska jag gå och kolla på serier. Säsong 2 av The Following har ju börjat nu :D

Kommentera

Publiceras ej