Idag bestämde jag mig för att starta en ny grupp på facebook för oss i Norrland som lever med kronisk smärta. Är redan medlem i en liknande grupp, men de flesta är väl från södra Sverige. Så då tänkte jag i alla fall att det kan vara en bra idé att starta en för oss i norra Sverigen så att vi kan stötta, hjälpa och ge varandra råd om till exempel behandlingar, läkare, sjukgymnaster m.m. Många gånger känner man sig ganska ensam med sin smärta och det är inte alltid alla förstår hur ont man kan ha och hur det påverkar vardagen, det drabbar ju både en själv men också folk i sin omgivning som familj och vänner. Så då kanske den här gruppen kan vara till hjälp, om inte annat bara för att ha någon/några att dela sin tankar med!
 
Här är en länk till gruppen, om det är någon som skulle vilja gå med i den! 
 
Nu har jag äntlige fått mig en ny bil! Det blev en VW Passat 1,8T. Behövde verkligen en ny bil då fläkten på min gamla bil hade ett eget liv haha! Ibland fungerade den och ibland inte, och det är ju jobbigt om den inte skulle fungera nu när det blir vinter = imma på rutorna!
 
 
Så igår städade jag ur den ordentligt så nu är den ren och fin på insidan :) Medans jag höll på med det kom mamma och pappas granne förbi och frågade om jag ville köpa deras dubbelbur som var specialgjord för en passat. Såklart jag köpte den, så nu fattas det bara en till boxer hehe ;)
 
Det är lite småfix på bilen, bland annat måste jag sätta dit en ny knapp för backspeglarna, så idag var förbi Autoakuten och pratade med Tero om det. Det var min tränare när jag fortfarande höll på med karate, så det var kul att se honom igen :) Så nu vet jag vad som behöver göras och vad som behöver köpas, så vi får se om jag och pappa åker till bilskroten i eftermiddag och ser om dom har några delar som vi kan använda.
 
Tyvärr så tror jag att jag tog i lite för mycket igår när jag städade så idag har jag ont i huvudet, nacken, axeln och skuldran. Verkar inte som att det behövs mycket för mig för att jag ska få ont, så det gäller att hitta någon balans där jag inte tar ut mig för mycket. Nu ska jag vila lite grann och sen ska jag försöka ta tag i städningen här hemma!
Efter något års uppehåll från bloggandet har jag nu bestämt mig för att börja om igen. Tanken är väl att jag ska få skriva av mig och sortera mina tankar något. Jag vet inte om alla vet det, men jag har drabbats av panikångest som emot min vilja verkligen styr mitt liv just nu. Dessutom lider jag av kronisk värk som inte gör saken bättre, jag får ont, mår sämre psykiskt, jag får mer ont också fortsätter det så i en ond cirkel.
 
Så nu ska jag försöka bryta det mönstret och ta mig ur den onda cirkeln, men det är lättare sagt än gjort. Det kommer nog att ta sin tid, även om jag vill att det ska gå över imorgon! Vissa dagar är bättre än andra, det går verkligen upp och ned, men just nu känns det som att det mest går utför. Förhoppningsvis vänder det snart. Orkar verkligen inte med det här, men det är bara att acceptera läget och kämpa vidare!