Igår var jag på första skytteträningen sen augusti.. äntligen! Som jag har längtat, har ju missat 3 gånger på grund av besök på akuten, huvudvärk och influensa men igår fick jag äntligen skjuta. Just igårkväll var med månadsträff, vilket det är var fjärde onsdag och då har vi en liten intern "klubbtävling". Först skjuter man en provserie på 2 minuter, och sen efter det är det 2 serier på 2 minuter, 2 serier på 30 sek och sist 2 serier på 20 sekunder. Har ju bara skjutit på 5 minuter tidigare, så kan ju säga att det kändes lite stressigt med bara 30 och 20 sekunder. Man har ju inget hum om hur lång tid det är, så första serien på 30 sekunder hade jag skutit färdigt på 12 sekunder tror jag haha. 30 sekunder går inte så jättefort ändå. Tyckte inte att det gick så jättebra igår, var ungefär lika nervös och skakig som när vi var där för allra första gången haha. Men både jag och Mli lyckades spöa Johan hehe ;)
 
Nu ska jag se senaste avsnittet av Bonde söker fru, sen får vi se om jag kanske åker till Sara och hälsar på henne och lilla Svante :) Hoppas bara att jag inte får mer huvudvärk!
 
Bjuder på en bild på lilla Zelda när hon bara var 8 veckor. Tänk att hon har varit så där liten, helt otroligt!
 
 
Jag lyckades sova från typ kl 23 till kl 7 imorse utan att vakna av hunger! Blev alldeles chockad då jag kollade på klockan haha! Riktigt skönt var det. Är nere på 1/2 tablett Mirtazapin nu och kanske är det den som gör mig mindre hungrig, för nu händer det att jag klarar mig 4-5 timmar med att äta vilket är himla skönt! Får bara hoppas att det håller i sig. Händer väl inte så mycket annat, väntar på att att få göra gastroskopi. Ringde till kirugkliniken igår och frågade om det var långt bort och eftersom jag ska få göra det i narkos, vilket dom inte normalt brukar göra, så kommer det nog dröja lite längre tid eftersom det då måste gå via operation. Sköterskan sa att vi kunde prova göra det på mottagningen med dom medel dom har där, Stesolid, men det funkar inte på mig så jag väntar nog på narkosen! Har i alla fall fått en tid på psykiatrin nu, hoppas att jag kan få någon hjälp där nu!
 
Hittade en film som jag gjorde på min och Claptons första tid tillsammans. Enjoy haha!
 
Har upptäckt Kid Cudi, eller ja har ju nån låt av han tidigare, men kom typ på nu att han faktiskt är bra ju haha. Diggar hans röst! Pursuit of Happiness är också riktigt bra, om ni som jag diggar han och vill ha tips på någon fler bra låt :)